Kender du Danmarks største Wrestling-turnering?

Wrestling er en sport, der ikke er så fremtrædende i Danmark. Men den er alligevel spændende, og der er også et godt antal udøvere. I Danmark har vi en meget stor turnering inden for Wrestling. Kender du Danmarks største wrestling-turnering – den er nemlig stor. Turneringen kaldes for grappling liga, og den har også en hjemmeside.

Men wrestling har også meget andet at byde på end store turneringer. Man behøver ikke ville konkurrere for at blive wrestler. Som almindelig amatør og hygge-wrestler er der også mange gode muligheder for at komme til at træne i en klub. Klubberne har nemlig ikke nogen krav til, om man ønsker at deltage i turneringer eller ej. Hvis man træner på et konkurrencehold, så gør man det for det meste for at blive god og for at deltage i turneringer. Men kommer man bare for motionens skyld, så kan man heldigvis også det på flere hold rundt om i Danmark.

Øg kendskabet til sporten

Wrestling er en sport, der gerne må komme et øget fokus på. De gode gamle sportsgrene må ingen glemme. Det fede ved wrestling er, at det er en blanding af både sport og underholdning. Som tilskuer er det derfor super fedt. Den bedste oplevelse får man selvfølgelig, når man ser det i levende live. Det er ikke helt så udbredt i Danmark som i flere andre steder rundt om i Europa eller USA, for den sags skyld.

Udenlands er wrestling en milliardforretning. Dette på grund af den store underholdningsværdi, men også fordi at der er mange karakteristiske personligheder inden for wrestling. Man kan næsten tale om, at der er tale om en form for livsstil. Som dansker kan man også dyrke wrestling, og har man ambitioner, så kan man jo sagtens søge mod udlandet senere. Det gælder bare om at lægge modstanderen ned.