Sådan streamer du olympisk brydning

De tider er forbi, hvor man behøver en tv-pakke for at følge de store sportsbegivenheder live. Uanset om man fan af fodbold, tilhænger af tennis eller tosset med volleyball er der masser af muligheder for at finde tilfredsstillelse på nettet. Der findes efterhånden et hav af streaming-tjenester, som tilbyder en bred palette af sportsbegivenheder.

Også når det gælder brydning er der muligheder for at følge med på nettet, uanset hvor du befinder dig. For mange mennesker er det især interessant at følge med i brydning, når der hvert fjerde år afholdes OL, og så kan det være nyttigt at vide, hvilke streamingtjenester, der skal ledes efter, når de spændende brydekampe skal følges på den olympiske madras.

Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvor man kan streame og hvor sikkert det er. De fleste større bookmakere tilbyder i dag livespil på alverdens sportsbegivenheder og mange af dem har i den forbindelse livestreaming. Bookmaker-vejen er en af de nemme veje ind til streaming, men der findes naturligvis flere steder, hvor det er muligt at følge med i din favoritsport. Også hvis den sport er brydning.

Her får du et overblik over nogle af de steder, hvor du trygt og sikkert kan følge med i den olympiske brydning uden at bekymre dig om irriterende popups eller være bange for at havne på mere eller mindre ulovlige sider.

DR.dk

Danmarks Radio har efterhånden en velfungerende streamingtjeneste, og da den statslige kanal som regel har en del rettigheder til store sportsbegivenheder som OL, er der også gode chancer for, at du her kan finde frem til den olympiske brydning.

TV2 Play

TV2 er som regel også inde i billedet, når der skal sikres rettigheder til OL. TV2 streamingtjeneste TV2 Play koster dog 100 kroner i måneden, men det er også muligt at få et billigere abonnement, hvor du kan se udsendelserne efterfølgende.

Unibet

Unibet er en af de mest populære bookmakere i Danmark, og via Unibet LiveStream kan du følge mange sportsgrene – inklusiv olympisk brydning. Du skal blot oprette en konto og sætte penge ind på kontoen – så er du klar til at streame de mange begivenheder, som dukker op her.

Olympisk tv med brydning

På denne olympiske side olympicchannel.com kan du finde et et væld af sportsgrene. Find brydning og gå på opdagelse i de mange klip. Under OL kan du også her finde streaming af brydekampene. Siden kræver et login, men det er gratis.

Brydning over grænserne

I Danmark er det – ligesom de langt de fleste lande i verden – lovligt at benytte sig af en VPN-forbindelse – Virtual Personal Network. På den måde kan du bruge din computer eller anden device i Danmark, men stadig få adgang til de såkaldt geo-blokerede streaming-tjenester i andre lande. Det betyder, at du kan se eksempelvis NBC’s mange sportsudsendelser – med blandt andet brydning på programmet. Et af de mest brugte VPN-værktøjer er HOLA, som du kan bruge både på alle platforme.

Netflix og HBO

Netflix og HBO Nordic sender ikke sport, men hvis du vil have et skud brydning, kan du her være heldig at finde en af de mange film, der gennem tidens løb er lavet med brydesporten som omdrejningspunkt. En af de seneste er filmen Foxcatchers fra 2014, hvor Steve Carell spiller en excentrisk rigmand med en stor kærlighed til brydesporten. Carell nomineret til en Oscar for sin præstation i filmen. En anden brydefilm med stor succes var “The Wrestler” fra 2008, som dog omhandler den mere showprægede wrestlingform. Her var det Mickey Rourke, der leverede en stor præstation, som gav ham en oscarnominering.

Brydning på Youtube

Er du brydefan eller kunne du bare godt tænke dig at dykke mere ned i sporten, er det oplagt at gå på youtube og søge på “olympic wrestling”. Her finder du et hav af de store brydekampe i historien, både fra World Cup, Olympiske Lege og andre store mesterskaber. Du kan også blive klogere på reglerne i en række instruktionsvideoer, som forklarer hvad sporten går ud på, og hvad der egentlig kræves for at vinde en brydekamp. Er du interesseret i selv at gå til brydning, kan du også finde træningsprogrammer, som viser hvilke områder af kroppen du skal fokusere på at styrke, hvis du skal få din modstander ned at ligge på madrassen.